[klik op foto’s om te vergroten]
We hebben twee stacaravans op Bourdeverre –een voor 4-6 personen, de andere voor 4 personen. Beide stacaravans staan op een prachtige landelijke locatie, op grote afstand van buren!Stacaravan : prachtige landelijke omgeving [te vergroten klik]
Stacaravan : familie barbecue [te vergroten klik]De stacaravans staan op enorme plaatsen en beschikken over een barbecue plaats. Er is voldoende ruimte voor kinderen om rond te rennen en de omgeving te verkennen. De gasten kunnen tevens gebruik maken van het verwarmde zwembad.
Bourdeverre’s karpermeer is slechts 100 meter verwijderd van de stacaravans. Uitgebreide informatie over visvakanties treft u aan op onze "Visvakantie" pagina.

Meer om te vissen van Bourdeverre [te vergroten klik]
Groot Stacaravan
Stacaravan & barbecue gedeelte [te vergroten klik]De grootste van de twee stacaravans heft drie slaapkamers, waarvan één met een tweepersoonsbed en twee met een eenpersoonsbed. Aanvullend kunnen twee bedden opgemaakt worden in het zitgedeelte.
Het keukengedeelte is uitgerust met een oven en een gasfornuis, een koelkast, een broodrooster, een fluitketel en een koffiezetapparaat. De salon heeft een zitgedeelte met een eettafel met plaats voor zes personen. Er is ook een televisie met DVD speler. Er is een douche, wastafel en toilet.Stacaravan : keuken [te vergroten klik]
Stacaravan : houten terras [te vergroten klik]De openslaande deuren geven toegang tot een houten terras met tuinmeubelen, een barbecue en een schitterend uitzicht over Bourdeverre’s meer en het omliggende landschap. Er is parkeergelegenheid voor een auto naast de stacaravan.

Klein Stacaravan
Onze kleinere stacaravan is geschikt voor vier personen. De salon heeft een vierpersoonsbank, een televisie en een eettafel met vier vouwstoelen.Stacaravan : tweepersoons slaapkamer [te vergroten klik]
Stacaravan : eenpersoons slaapkamer [te vergroten klik]Het keukengedeelte is uitgerust met een gasfornuis, een koelkast, een broodrooster, een fluitketel en een koffiezetapparaat. Er zijn twee slaapkamers, waarvan één met een tweepersoonsbed en de andere met twee eenpersoonsbedden. Er is een douche, wastafel en een aparte toiletruimte.
Het terras is uitgerust met tuinmeubilair en een barbecue en de visvijver en het verwarmde zwembad zijn op korte loopafstand van de stacaravan.Barbecues bij het vismeer [te vergroten klik]
Tarieven stacaravans 2013
GrootKlein
Laagseizoen
(Mei, Juni, September & Oktober)
250€
per week
175€
per week
Hoogseizoen
(Juli & Augustus)
375€
per week
275€
per week
ALLEEN BESCHIKBAAR VAN MEI TOT OKTOBER
Punt van aandacht: tijdens het laagseizoen zal een klein bedrag in rekening gebracht worden voor het gebruik van elektriciteit (de stacaravans hebben hun eigen elektriciteitsmeter).


Naar bovenNaar boven
delen